2010/09/27

NEREA AMILIBIA eta ASIER CUEVAS San Migueleko ( Elgoibar ) IV. igoeran irabazle

Asier Cuevas eibartarrak San Migueleko ( Elgoibar ) IV. igoera irabazi zuen. Asierrek gainera probako errekorra egin zuen 18:35´tan, aurreko marka Josu Arregi azpeitiarrak zuen 19:38´tan. Zorionak Asier!
Kronika honetan agertzen diren argazkiak, azken biak ezik, http://www.elgoibarren.net/ -etik ateratakoak dira.

Iñigo Lariz esfortzu betean. Aurten Iñigo Euskadiko km bertikalean 6. postuan bukatu du sailkatua, eta Haritz Arrieta 7.ean. Zorionak bioi txapeldunak.

Mutilen podiuma: Igor Mancisidor, Asier Cuevas eta Iñigo Lazkano. Zorionak txapeldunak!

Nesken podiuma: Nera Lendinez, Nerea Amilibia eta Ainhoa Lendinez. Zorionak txapeldunak!

Ochoa eibartarra, urtetan dihardu lasterketa ugarietan parte hartzen. Asko ikasi dugu berarengandik. Aupa txapeldun!

Pilar Arriola.

Nerea Amilibia ( eskuman ) Yolandarekin Olazti-Urbasako proban. Nereak San Migueleko igoeran lehen postua lortu zuen azken urteotan bezala, eta hori aurreko egunean Olaztin 23 km pasatxo egin zituela, Olaztin 2. gelditu zen Alizia Olazabalen atzetik. Aurreko astean gainera Italiako nazio-arteko beste proba batean egon zen. Nerea munduko txapelketan 3. postuan dago, eta azken proba egitera aste honetan Malasiara abiatuko da Euskal selekzioko beste partaide batzurekin. Zorionak Nerea, eta gorantziak Jose Mariri!

Asier Cuevas ( ezkerrean ) Gazteluko lagunarekin San Migueleko igoera hasi baino lehen, Elgoibarren.

ALIZIA OLAZABAL eta ARITZ KORTABARRIA txaeldun IV. OLAZTI-URBASAn

Alizia Olazabal txapelduna: 2h13:20´. Zorionak! Aurreko marka 4´tan jeitsi zuen!

Olazti-Urbasa 2010eko podiumean: Imanol, Nerea, Aritz, Alizia, Maite, Elena, Oier eta Juanjo.

Neskak:
1-Alizia Olazabal: 2h13:20´
2-Nerea Amilibia: 2h15:31´
3-Maite Maiora: 2h16:49´
4-Elena Calvillo: 2h20:43´ (1. beterana )

Mutilak:
1-Aritz Kortabarria: 1h52:29´
2-Imanol Goñi: 1h54:28´
3-Oier Ariznabarreta: 1h55:01´
4-Juanjo Igarzabal: 1h55:51´

Aritz Kortabarria txapelduna: 1h52:30´.

Olazti-Urbasa mendi lasterketako krokisa.

Yolanda Gurendez (2h26:51´) eta Nerea Amilibia (2h15:31´).
Nerea Italiatik etorri berri zegoen, han nazio-arteko mendi lasterketa batean parte hartu ostean. Orain, datorren astean, Malasya-ra doa munduko kopako proba batean parte hartzera. Bejondeizula txapelduna eta besarkada bat Jose Mari-rentzat!

Arantza Urtaza (2h49:15´)eta Xabier Erro (2h49:15´) helmugan pozik eta alai!

Xabier Erro eta Arantza urtaza esfortzu betean! Animo bikote!

Olazti-Urbasan lokatz handia izan genuen, eta probaren ondoren zapatilek garbitu ederra eskatzen dute!

Aritz Kortabarria, esfortsu bizian! ´Zorionak txapeldun!
Olazti-Urbasa beste behin irabazi duzulako! 1h52:20´

Martxel (?)

Gotzon Zulaika (2h13:14´) eta "Tximista".
Zorionak Gotzon! 23 urtez azpikoen Euskal Herriko txapeldun!

Maite Maiora (2h16:49´) eta Edu Uribe (2h33:47´), proba bukatu berri.
Zorionak Maite! Olazti-Urbasan 3.! 17´ etara zidan!!!

Tontorraundirako ( 1156 m ) aldapetan gora.

Animo koadrila!

Jose Jabier Zirukarai ( 2h22:29´ ) helmugaratzen.

Ricardo Ruiz de Apodaka eta Juan Vallejo biak elkarrekin helmugaratu ziren, 2h24:26´ denbora eginez.

Edu Uribe helmugara iristen; 2h33:47´.

Jon Garasa ( 2h47:43´), Josean Marquez (2h47:44´) eta Miguel Angel del Barrio (2h47:40´). Animo hirukote!

Marce Temprano (2h47:59´) helmugara iristen.
Mila esker txapeldun eta besarkadarik beroena Yolirentzat; alabentzat berriz muxu handi bat Ellelen eta Paula-rentzat! Zuek bai mendizaleak!

Josu ( Manttale-koa ) jo ta ke! Ehunmilak-en ere fin-fin ibili zen! Eutsi Josu!

Tontorraundirako ( 1153 m ) bidean, ura edan eta aurrera ziztu bizian!

Felicisimo Solanas ( Basauri ) kirolari amorratua! Olazti kaskarreko handia hartu zuen haitz baten kontra, hala ere beti irribarretsu!

Txomin Uriarte ere ( Euskal Mendizale Federazioko lehendakaria ) Olazti-Urbasa mendi lasterketako sari banaketan egon zen. Mila esker mendizaletasuna bultzatzearren!

Gotzon Zulaika ( Mendaro ), Euskadiko 23 urte azpikoen txapelduna! Bejondeizula!

Beñat eta Ainara. Txirrindularia eta kazetaria, beraiek ere animatzen dute, eta prentsan agertzeko aukera ematen digute.

Carlos ( http://www.cansamontes.blogspot.com/ ), Jone Pelaez ( Ehunmilak-en 3. izan zen!!! 41h32:44´tan ) eta Maitane ( Sakanako 1. sailkatua ).